Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek bokuna düşmek

Rüyada inek bokuna düşmek

Rüyada inek bokuna düşmek diplomalarının artacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada inek bokuna düşmek gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada inek bokuna düşmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada inek bokuna basmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada inek boku yemek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek boku ellemek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalettir.

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalettir.

Rüyada inek bokuna gömülmek hayır vereceğine, ailenin büyüyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine yorulur.

Rüyada inek boku temizlemek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments