Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşmek ve boğulmak

Rüyada suya düşmek ve boğulmak

Rüyada suya düşmek ve boğulmak bir sebeple çok zorlanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Rüyada boklu suya düşmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada hayvan bokuna düşmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada inek bokuna düşmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Rüyada denize düşmek boğulmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yani babasına benzeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada boka düşmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada bokun içine düşmek gergin olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada boklu dereye düşmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hoş muhabbette olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments