Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu suya düşmek

Rüyada boklu suya düşmek

Rüyada boklu suya düşmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada boklu suya düşmek gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Rüyada boklu suya düşmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, içine kapanacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek bokuna düşmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada denize düşmek boğulmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boklu dereye düşmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boka düşmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada bokun içine düşmek gelirinin artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada hayvan bokuna düşmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments