Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu dereye düşmek

Rüyada boklu dereye düşmek

Rüyada boklu dereye düşmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu dereye düşmek gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Rüyada boklu dereye düşmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada derede boğulan birini görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede boğulduğunu görmek sorunları ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada boklu dere görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet eder.

Rüyada derede boğulmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments