Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka düşmek

Rüyada boka düşmek

Rüyada boka düşmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada boka düşmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada boklu dereye düşmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bokun içine düşmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada inek bokuna düşmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Rüyada denize düşmek boğulmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boka düşmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada boklu suya düşmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulur.

Rüyada hayvan bokuna düşmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments