Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokun içine düşmek

Rüyada bokun içine düşmek

Rüyada bokun içine düşmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bokun içine düşmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Rüyada hayvan bokuna düşmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada boka düşmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu suya düşmek hayallerin gerçekleşeceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada inek bokuna düşmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada suya düşmek ve boğulmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Rüyada boklu dereye düşmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine inanılır.

Rüyada bokun içine düşmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayallerinin gerçek olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulur.

Rüyada denize düşmek boğulmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments