Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşen bebek görmek

Rüyada denize düşen bebek görmek

Rüyada denize düşen bebek görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada denize düşen bebek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada denize düşen bebek görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada denize düşmüş araba görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonu denize düşürmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments