Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmüş araba görmek

Rüyada denize düşmüş araba görmek

Rüyada denize düşmüş araba görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada denize düşmüş araba gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Rüyada arabayı denize düşürmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla denize düştüğünü görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet eder.

Rüyada denize düşmüş araba görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada gökten araba düştüğünü görmek kazancının ilk önce azalacağına, şansın önünün kesileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek gülen yüzünün solacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada araba düştüğünü görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Rüyada arabadan düşen birini görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments