Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu denize düşürmek

Rüyada telefonu denize düşürmek

Rüyada telefonu denize düşürmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada telefonu denize düşürmek hem ün sahibi olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize telefon düşürmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu düşürmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek girdiği işleri kaybedeceğine, günden güne kazancının artacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Rüyada telefonu suya düşürmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete telefon düşürmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments