Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sabrını zorlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, şansının da döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak parasının üstüne para ekleyeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments