Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprüden düştüğünü görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının köprüden düştüğünü görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine alamet eder.

Rüyada köprüden düşen birini görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada köprüden denize bakmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments