Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu denize düşürmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek adının yayılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu elinden düşürmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments