Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşecek gibi olmak

Rüyada denize düşecek gibi olmak

Rüyada denize düşecek gibi olmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, ruhunun dinleneceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak ortaklarla aranın bozulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşermiş gibi olmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, batıl amele, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments