Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su taşımak

Rüyada kuyudan su taşımak

Rüyada kuyudan su taşımak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, fakirlerin zenginleşeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su taşımak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kuyudan su taşımak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, stresli bir ortama gireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su çıkmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çıkartmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuyuda su görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments