Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovalarla su taşımak

Rüyada kovalarla su taşımak

Rüyada kovalarla su taşımak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, moralinin yükseleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, bereketli günler geçirileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kovalarla su taşımak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak fesat kimselerin çıkacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Rüyada kovayla su taşımak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kova taşımak o kişiyle güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kovalarla su taşımak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada bir kova su taşımak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovayla süt taşımak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Rüyada kova taşımak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, eline para geçeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına yorulur.

Rüyada kovada berrak su görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments