Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede su taşımak

Rüyada şişede su taşımak

Rüyada şişede su taşımak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişede su taşımak gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Rüyada şişeyle su taşımak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada su şişesi taşımak kendisine olan güveninin artacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişede su taşımak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, eski enerjisini bulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesi taşımak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişelerde su görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada şişe su içmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada su şişesinden su içmek satışların düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada şişenin içinde su görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments