Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su şişesi taşımak

Rüyada su şişesi taşımak

Rüyada su şişesi taşımak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kredi çekileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet eder.

Rüyada su şişesi taşımak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada şişeyle su taşımak yerinde saymayacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada su şişesi taşımak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, yalan söylemeyeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada şişede su taşımak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki şişesi taşımak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada şişede su görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Rüyada şişeden su içmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada su şişesi görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada şişeye su doldurmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments