Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ibrikle su taşımak

Rüyada ibrikle su taşımak

Rüyada ibrikle su taşımak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına inanılır.

Rüyada ibrikle su taşımak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada ibrikle su taşımak üzüntülü bir haber alınacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada su dolu ibrik görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Rüyada su ibriği görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş ibrik görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada altın ibrik görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulur.

Rüyada kovalarla su taşımak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine su taşımak sorunların çabucak atlatılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet eder.

Rüyada ölüye su taşımak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments