Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bidonu taşımak

Rüyada su bidonu taşımak

Rüyada su bidonu taşımak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada su bidonu taşımak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada su bidonu taşımak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bidonla su taşımak büyük zararlardan kurtulacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, bir işe soyunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bidon görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bidonlara su doldurmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işarettir.

Rüyada bidonla su almak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu bidonlar görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bidonlarla su görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments