Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden büyük balık tutmak

Rüyada denizden büyük balık tutmak

Rüyada denizden büyük balık tutmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kişinin hayatının değişeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Rüyada denizde büyük balık tutmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bekarsa evleneceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden büyük balık tutmak kazancının da eksilmeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda büyük balık tutmak işlerine verimin hâkim olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada büyük balıklar tutmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sağlığının bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük balık tutmak sorunların günden güne artacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments