Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sazan balığı tutmak

Rüyada büyük sazan balığı tutmak

Rüyada büyük sazan balığı tutmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sazan balık tutmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sazan balığı tutmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalettir.

Rüyada büyük sazan balığı görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada büyük sazan balığı yakalamak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işarettir.

Rüyada çok sazan balığı görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, çok hayırlı şeylere işaret etmektedir.

Rüyada aynalı sazan görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada sazan görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, galibiyetlerinin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments