Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla büyük balık tutmak

Rüyada oltayla büyük balık tutmak

Rüyada oltayla büyük balık tutmak sevgi ve hürmet göreceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tutmak hastalıkların haneden uzak olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına tabir olunur.

Rüyada oltayla köpek balığı tutmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada olta balık tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, geçim derdinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak huzura ve rahata kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük olta görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine yorulur.

Rüyada balık oltası bulmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments