Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde büyük balık tutmak

Rüyada denizde büyük balık tutmak

Rüyada denizde büyük balık tutmak yaşamını kolaylaştıracağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ümitsizliğe, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada denizden büyük balık tutmak onlardan hayırsızlık göreceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada denizde büyük balık tutmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, dedikodu edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada suda büyük balık tutmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada balık büyük balık tutmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulur.

Rüyada büyük balıklar tutmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalettir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments