Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda büyük balık tutmak

Rüyada suda büyük balık tutmak

Rüyada suda büyük balık tutmak stres içinde günler geçireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bol dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada suda büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Rüyada suda büyük balık tutmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suda balık tutmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada durgun suda balık tutmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı suda balık tutmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada suda canlı balık tutmak esenliği bulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli suda balık tutmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda balık tutmak lükse ve konfora kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments