Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balıklar tutmak

Rüyada büyük balıklar tutmak

Rüyada büyük balıklar tutmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük balıklar tutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada gölde büyük balık tutmak bol dua edeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük balık tutmak hayırlı günlerin geleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada büyük balık tutmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çok büyük başarı kazanacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada denizden büyük balık tutmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Rüyada denizde büyük balık tutmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments