Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık tutmak

Rüyada büyük balık tutmak

Rüyada büyük balık tutmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Rüyada denizde büyük balık tutmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, moralin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük balık tutmak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak hükmünün geçmeyeceğine, yolunda gideceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir balık tutmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Rüyada çok büyük balık tutmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, durgunlaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments