Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, üstün başarılar alacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kızını boğulurken görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada kızının bokunu görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments