Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Evde zaman geçirebilir veya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet eder.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, ancak yılmayacağına inanılır.

Rüyada kızının bokunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada kızını boğulurken görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek nimetin ve kazancın artacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, anne babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments