Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, rahat rahat yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak hayırlı günlerin geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işarettir.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine inanılır.

Rüyada boğulmuş birini kurtarmak muradın olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak çok hayırlı şeylere, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments