Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını boğulurken görmek

Rüyada kızını boğulurken görmek

Rüyada kızını boğulurken görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını boğulurken gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kızının bokunu görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını boğulurken görmek işlerinin çok açılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yardımda bulunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok büyük üzüntüler duyacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments