Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının boğulduğunu görmek

Rüyada kızının boğulduğunu görmek

Rüyada kızının boğulduğunu görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Rüyada kızının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını boğulurken görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına işarettir.

Rüyada kızının bokunu görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments