Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının bokunu görmek

Rüyada kızının bokunu görmek

Rüyada kızının bokunu görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işarettir.

Rüyada kızının bokunu gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına inanılır.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Rüyada kızının bokunu görmek kısmetli bir kişi olunacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bir anda yükseleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını boğulurken görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments