Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek rahata kavuşacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada kızının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok hayırlı insan olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalettir.

Rüyada birinin suda boğulmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada birini suda boğulurken görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments