Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını boğulduğunu görmek

Rüyada kızını boğulduğunu görmek

Rüyada kızını boğulduğunu görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını boğulduğunu gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını boğulduğunu görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının bokunu görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, riske atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızını boğulmaktan kurtarmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının denizde boğulduğunu görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine inanılır.

Rüyada kızının boğulduğunu görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kızını boğulurken görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının suda boğulduğunu görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments