Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar yutmak

Rüyada anahtar yutmak

Rüyada anahtar yutmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerin kapanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işarettir.

Rüyada anahtar yutmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada anahtarı yutmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulur.

Rüyada anahtar yutmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada insan yutmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tuzlu su yutmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulur.

Rüyada dişleri yutmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kustuğunu yutmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işarettir.

Rüyada tavuk kemiği yutmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments