Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kemiği yutmak

Rüyada tavuk kemiği yutmak

Rüyada tavuk kemiği yutmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği yutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada tavuk kemiği yutmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada tavuk kemiği yemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada tavuk kemik görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin kemiklerini görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarak yutmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada insan kemiği görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Rüyada solucan yutmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments