Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kustuğunu yutmak

Rüyada kustuğunu yutmak

Rüyada kustuğunu yutmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Rüyada kustuğunu yutmak gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Rüyada düğme yutmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolye yutmak eşit davranılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dişlerini yutmak eşyaların yenileneceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada köpek tüyü yutmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada metal para yutmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Rüyada makas yutmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alyans yutmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, mutluluğundan olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine yorulur.

Rüyada altın yüzük yutmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments