Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu su yutmak

Rüyada tuzlu su yutmak

Rüyada tuzlu su yutmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hedeflerine yaklaşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu su yutmak gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak saygının hiç eksik olmayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada tuzlu su yutmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuz yutmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işarettir.

Rüyada denizde su yutmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kirli su yutmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyu yutmak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Rüyada su yutmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Rüyada lağım suyu yutmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, lüks içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments