Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuşturucu hap yutmak

Rüyada uyuşturucu hap yutmak

Rüyada uyuşturucu hap yutmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, gözyaşına boğulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada hapı yutmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz hap yutmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, herkesten ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada ev hapsi olmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, bereketli işler yapılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına inanılır.

Rüyada birinin hapse düştüğünü görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada hap çiğnemek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments