Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yutmak

Rüyada insan yutmak

Rüyada insan yutmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çok zor günler yaşayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan yutmak gördüyseniz:

  • Özel problemleriniz ne yapıp yapamayacağınızı belirliyor olabilir.

Rüyada insan yutmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt yutmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada dişi yutmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada zar yutmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada cisim yutmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıl yutmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalettir.

Rüyada toka yutmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments