Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı yutmak

Rüyada anahtarı yutmak

Rüyada anahtarı yutmak malının ve parasının çoğalacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Rüyada anahtarı yutmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada anahtarı yutmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar yutmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kumu yutmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada toka yutmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada altın küpe yutmak satışların düşeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Rüyada solucan yutmak çok mutlu olunacağına, rahat erileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada demir para yutmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç yutmak bereketli ve hayırlı olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bol bol moral depolanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments