Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde batmış gemi görmek

Rüyada denizde batmış gemi görmek

Rüyada denizde batmış gemi görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sebep olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, razı geleceğine yorulur.

Rüyada denizde batmış gemi gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek kazancının sürekli artacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde batan gemi görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemi battığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide battığını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada batan bir gemi görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada batmış gemi görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments