Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan gemiler görmek

Rüyada batan gemiler görmek

Rüyada batan gemiler görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada batan gemiler gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada bir geminin battığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada batmış gemi görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gemi battığını görmek geçiminin güçleşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalettir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan gemide olmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada denizde batmış gemi görmek kafasını rahatlatacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada denizde batan gemi görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments