Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak kendi işine sahip olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak günden güne kazancının artacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada batan gemiler görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada denizde gemi battığını görmek endişelerini silip atacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada batan bir gemi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulur.

Rüyada batan gemide olmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada denizde batan gemi görmek rakiplerini mağlup edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde gemi batması görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments