Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir geminin battığını görmek

Rüyada bir geminin battığını görmek

Rüyada bir geminin battığını görmek sıkıntının günden güne artacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, rahatının kaçacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir geminin battığını gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada gemide battığını görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada gemilerin battığını görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada batan gemi görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada batan bir gemi görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde batmış gemi görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments