Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sorunların kalmayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak sıkıntılarını çözeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işarettir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak aile hayatının sorunsuz olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgayla boğuşmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalarla boğuşmak verdiği sözleri yerine getireceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizle boğuşmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Rüyada azraille boğuşmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments