Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dalgayla boğuşmak

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, sorunlarının da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hafif ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak tatsız haberlerin alınacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet eder.

Rüyada dalgalarla boğuşmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada dalgayla boğuşmak başarılı adımlar atacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına tabir olunur.

Rüyada denizle boğuşmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyunla boğuşmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments