Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalarla boğuşmak

Rüyada dalgalarla boğuşmak

Rüyada dalgalarla boğuşmak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerin rast gideceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada dalgalarla boğuşmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Rüyada dalgayla boğuşmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak geçim sıkıntısına düşeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğayla boğuşmak işlerinde çok başarılı olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulur.

Rüyada kurtla boğuşmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments