Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgayla boğuşmak

Rüyada dalgayla boğuşmak

Rüyada dalgayla boğuşmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, eşi ile arasının açılacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalettir.

Rüyada dalgayla boğuşmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada dalgalarla boğuşmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerinin yarım kalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak yaşadığı yokluğun biteceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgayla boğuşmak eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret eder.

Rüyada sularla boğuşmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, iftiraya maruz kalınacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada aslan boğuşmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, yıkılacağına, başarısızlıklara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments