Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizle boğuşmak

Rüyada denizle boğuşmak

Rüyada denizle boğuşmak aileye büyük bir ev alınacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulur.

Rüyada denizle boğuşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak kindar olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizle boğuşmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada kurtla boğuşmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adamla boğuşmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada öküzle boğuşmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurla boğuşmak müjdeli olaylar yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments